Beställningsförfrågan

Här kan ni lägga en förfrågan på en fastighetsfilm.
Fyll i nedanstående rutor så kontaktar vi er inom 24 timmar.
Nu har din förfrågan skickats! Vi återkommer inom 24 timmar.
Hoppsan!
Det verkar som att något gick fel. Ladda om sidan eller försök igen senare.

från idé till FILM

Vår process från idé till färdig film kan enkelt beskrivas i fem steg. Från inbokat datum till en första visning av film tar det vanligtvis endast 3 dagar. Här kan du se hur vår arbetsprocess ser ut.

1

Steg 1

Beställning

Beskrivning av objektet och eventuella önskemål från husägare och mäklare. Vi bokar därefter en tid som passar er.
NÄSTA STEG

Steg 2

Filmning

Filmning av objektet sker utifrån det paket ni har valt. Inför detta ser vi över fastigheten och planerar upplägget. Filmningen tar vanligtvis mellan 1-2 timmar beroende på fastighetens storlek samt valt paket.
NÄSTA STEG

2

Steg 3

Redigering

Vi redigerar filmen och skapar en känsla som vi bedömer passar objektet bäst. Vårt fokus är att skapa en kort film som fångar tittaren och ger en attraktiv men rättvisande bild av fastigheten.
NÄSTA STEG

3

Steg 4

Feedback

Ni som kund får nu se filmen och ni har därefter möjlighet att ge återkoppling. Efter godkännande från er gör vi en slutversion för publicering.
NÄSTA STEG

4

Steg 5

Publicering

Nu är filmen klar och redo att publiceras. Vi hjälper er att publicera och integrera filmen via de kanaler ni önskar t.ex. Instagram, Facebook och er hemsida. Om ni som kund har valt att använda er utav våra marknadsföringsverktyg kommer vi härifrån att bedriva kampanjen utifrån den budget som är satt. Kampanjen övervakas och optimeras för att nå maximalt resultat utifrån valt syfte. Ni som kund blir kontinuerligt uppdaterade under kampanjens gång.
NÄSTA STEG

5

Exteriör film

Exteriör & Interiör film

BESTÄLL NU